SEO RSS nätverk. Då har jag äntligen tagit mig tid att sammanställa min nätaktiviteter och sprida feedlänkarna på ett sätt så jag är nöjd. Längst ned i ’sidebaren’ listar jag mitt länkbyggande helt öppet.

Ok, så varför bry sig? Jo..jag samlar alla ’promotion postningar’ jag gör på ett antal egna domäner och ett gäng sidor från sociala nätverk till en enda stor RSS feed på ’Friendfeed’. Feeden hämtar jag sedan med Simplepie RSS + WP-pluginet som slutligen ser till att hela RSS feeden omvandlas till good-old HTML som jag då leder tillbaka till mina egna WP sajter. Feeden uppdateras automatiskt med fräscha länkar som har ankartext men saknar ’title’ i nuläget. Hängde du med? :)

Ett nytt inlägg på någon av mina 25 domäner + ett gäng andra minisajter postar jag till mellan 15-30st sociala näteverk som tex Digg. Alla inlägg skickas då till Friendfeed som har stöd för tex Flickr, Digg, Furl, Pownce m.m. ..c:a 35st totalt. Ett ganska intressant kretslopp och för den som orkar räkna så blir det mängder med länkar som leder till mitt stuff. Som ni ser är länkarna fina, indexeras och ger kraft – tänk på saken! :)

Läs mer om Hamna i topp hos Google
Läs mer om Sökmarknadsföring och Sökoptimering
Läs mer om Optimering av webbplatser och Optimera hemsidan för bilder.

Anders Gärme
Senaste inläggen av Anders Gärme (se alla)