Nu har jag fixat till min H1:a – dvs min sidas inställsamma huvudrubrik som tala om vad webbplatsen handlar om i nyckelordsform: Hitta min sida | Sökmarknadsföring Sökoptimering & Optimering. Det tog mig ett år att skriva en branschmässig huvudrubrik till min egen sida då jag koncentrerar mig på mina kunders webbplatser. ”Hitta min sida” har förvisso hållt en del starka nyckelord uppe – men nu är det andra bullar! Åtgärden är mest ett test på vad som händer i SERP på Google m.fl. när jag har en så lång titel.

Skriver jag ett inlägg med lång rubrik så kan allt se riktigt illa ut i sökresultaten men jag vill ändå testa i praktiken och lära mig något nytt.. kanske. I övrigt har jag ett nyvunnet intresse för länkkataloger och artikelkataloger samt att jag skriver en SEO-ordlista som ska publiceras snart – skyller nördigheten på dåligt väder. Jag inbillar mig att jag kan få lite bättre träffar på djuplänkar så det får väl vara värt besväret, många sidor blir det i vilket fall och en långsiktig investering i ”trust” är det sannolikt! :)

Anders Gärme
Senaste inläggen av Anders Gärme (se alla)