Hjälper man sina kunder med sökmotoroptimering ska man naturligtvis synas i den organiska listan på viktiga sökord själv. Här är mina positioner vid ett specifikt tillfälle den 10:e augusti 2012, kl 18:25 i Mozilla Firefox.

Sökoptimering – 1
Sökoptimering Google – 2
Sökoptimering Bromma – 1
Sökoptimering Stockholm – 1
Synas på sökmotorer – 1
Hitta hemsidan på Google – 3
Optimering – 10
Hamna i topp på Google – 2
Sökoptimera hemsida – 1
Sökoptimering Östergötland – 1 (who cares.. men ändå..)
Google optimering – 2
Optimera hemsidan – 2
Sökmotoroptimering – 10+

Bra eller dåligt? Googla gärna några av dessa sökord och ta reda på vilka positioner mina branschkollegor har. Sökorden är min enda marknadsföringskanal utöver rekommendationer och jag livnär mig uteslutande på sökmotoroptimering. Givetvis går kundernas uppdrag före mina egna ord.

Jag har nyligen satt fart med att stärka min egen webbplats på ordet Sökmotoroptimering så det kommer märkas om jag valt rätt strategi om några veckor. Det viktiga är att stanna kvar på topp 10 :)

mvh Anders Tibbling

Läs mer om Sökmotoroptimering här!

Anders Gärme
Senaste inläggen av Anders Gärme (se alla)