Den här artikeln riktar sig till dig som vill skapa framgång inför 2009. Ska du investera i framgång så bygg webbplatser som ser autenstisk ut. Köp WP-remix till WordPress och krydda sajten med diverse RSS leech, aktie-widgets och allt annat som ser autentiskt ”business reporting” ut.. köp journalistiskt innehåll osv ..använd din kreativitet!

Det finns kanske dem som undrar hur man gör en webbplats populär.. så den kommer före konkurrenter på googles svarslistor ..sökoptimering 2009 style and beyond!?

Kritiska framgångsfaktorer är starka inlänkar och allt handlar om att flytta fokus från gratisbloggar till autentiska sajter där man simulerar verkligheten! Säg ’goodbye’ till ditt ”2005-gratis-blogg-nätverk” där du skriver inlänksjunk om dina uppdragsgivares produkter och tjänster!

Men nu gäller andra saker och bloggar är vardagsmat och kommer sannolikt att nedvärderas i framtiden då bloggar är extremt uttnyttjade. Okey.. det behövs starkare armar för att klå konkurrenterna inför 2009 och jag har redan investerat rätt för ett år sedan så jag kan dela med mig av viktig information redan nu.

SEO framgång för 2009

Det 2009 INTE behöver är en ny Bookmarkingsajt eller en ny gratis bloggportal! Varför? Jo för att SPAM är pinsamt enkelt att se för den invigde och kommer sakna värde framöver samt att många inom SEO-branschen kommer tappa kunder och löften som dem inte längre kan stå för. Så enkelt är det.. har man investerat i gratiskraft så har man! Okey.. så vad gäller inför framtiden? Glöm inte att ett framgångsrikt SEO-arbete innebär att man simulerar populäritet! Den enda metoden som kommer att exploateras är givetvis autentisk simulering! Det innebär att varken du eller en sökmotor kan avgöra om webbplatsen är skapad för inlänkar eller att den faktiskt har ett ärligt syfte! Läs mer om SEO!

Autentisk simulering

Vill man bli framgångsrik 2009 och framåt så bör man släppa gratisbloggar! Det finns flera anledningar till att simulera verkligheten och den absolut viktigaste är givetvis att fejka populäritet! skapar du en webbplats som bevakar ett visst ämne, ser autentisk ut och har absolut inga annonser – nada Adsense eller Tradedoubler! Du kopplar dem aldrig till Google WebmasterTools eller Analytics och du ser till att inte vara inloggad på googles nätverk när du mäter ranking eller besöker SEO-verktyg!

Effektiv sökoptimering!

Dags att vässa klorna och skaffa alla verktyg som gör dig framgångsrik! Den enda regeln du behöver tänka på är att du måste skapa sajter som ser autenstiska ut! Det är viktigt för att du måste få alla dessa administratörer till Länkkataloger att acceptera din webbplats!

Smart sökoptimering

Spårbarhet är ett nyckelord när man jobbar med sökmarknadsföring! Skapar någon inlänkar till sin webbplats så kan du se exakt vilka genom att använda olika verktyg på nätet. Mer om detta snart! Ska du skapa ett framgångsrikt nätverk som ger dina kunder inlänkar så är detta en lämplig strategi:

1. Använd WordPress som ett CMS.
2. Bygg webbplatser snabbt och snyggt med WP remix!
3. Fyll på med innehåll till Page/Post via RSS källor: MultiFeedSnap
4. Krydda med ögongodis: Snyggaste Flasheffekterna till din header m.m.
5. Använd Widgets för automatiskt innehåll!

Sådär.. köp 50st domäner under ett halvår och koppla dem till flera olika konton på olika IP-dresser. Var noga med att ditt Webhotell har Cpanel och gör det möjligt att koppla flera extradomäner till ett huvudkonto gratis! Nästa artikel ska jag skriva hur du submittar din sajt till massor med kataloger, sociala nätverk och RSS portler så du får inlänkar och kan ge kraft i din tur när styrkan kommer!

Anders Gärme
Senaste inläggen av Anders Gärme (se alla)