Jag körde en ny koll nu på mina nedstående nyckelord idag och noterade att söktermen ”hitta min sida” nu är nr 1 på google, men på ”fel” sajt! Det var min testsida zooloo.wordpress.com/2007/10/10/hitta-min-sida/ som toppar google före www.hittaminsida.se :) Så hur kommer det sig? Förra veckan så fick jag en idé, jag vill testa hur jag förbättrat in kunskaper i ämnet sökmotoroptimering så jag skapade en snabb blogg på www.wordpress.com och skrev utförliga inlägg med gott om länkar.

Jag skrev överdrivet och länkade lika överdrivet för några av mina sajter, och det gav resultat! Det tog knappt 4-dygn för min wordpessblogg att sugas in och indexeras av google. Min domän www.hittaminsida.se som jag har på en amerikansk server har vart betydligt trögare att få igång. Idag har jag lagt krut på att få fart på mina viktigare nyckelord sökmotoroptimering och sökmotorpositionering så om en vecka räknar jag med bättre resultat för de nyckelorden och www.hittaminsida.se generellt.

Anders Gärme
Senaste inläggen av Anders Gärme (se alla)