Vill du att din webbplats ska synas på sökmotorer som Google, Yahoo, Bing samt alla andra viktiga sökmotorer så kan jag hjälpa dig med effektiv sökmotoroptimering.

Varför ska man ”synas på Google?”

Kunder söker efter produkter eller tjänster via Google för att hitta produktinformation, jämföra priser samt hitta en lämplig leverantör vid ett köp. Det innebär att kunden är trygg i sin egen miljö och närmast ett köpbeslut på sina egna villkor – kunderna vill ha kontroll. Då gäller det naturligtvis att synas när kunder vill ha information om de produkter eller tjänster som ditt företag säljer. Att de flesta ”Googlar” efter information på nätet är det nog få som har missat.

Förstasidan på Google

Alla vill naturligtvis synas på de första 10 svarsresultaten då det är störst sannolikhet att man får besöket som kan leda till en affär. Att finnas på första positionen betyder inte allt men att finnas med i den heta zonen som är plats 1-5 är klart gynnsamt – allt handlar om hur tuff konkurrens det är på de sökfraser som är mest relevanta för just din webbplats.

Anders Gärme
Senaste inläggen av Anders Gärme (se alla)