SEO guide

SEO guide om sökmotoroptimering och sökmarknadsföring. Snart är det dags att skriva min egna guide till sökmotoroptimering eller SEO guide for dummies! Självklart är Dummies bara en signal om vilken publik som jag vänder mig till, ni är smarta om ni läser SEO guiden då ni kommer att få konkreta tips på hur ni på egen hand kan sätt fart med er hemsida, blogg eller what-ever. Min SEO guide kommer bli perfekt för er som vill prova själva med en ny domän och ett tema och få era sökord att stiga på google med hjälp av praktiska exempel och goda råd om hur man optimerar hemsidan och skaffar en fet bunt med inlänkar.

Till att börja med så ska jag göra en outline av vad jag kommer skriva om:

* Startkostnader en tjusig .SE adress och utrymme på server för max 250:- ink moms per år, totalt! För dig som vill investera småsummor som kan växa till riktiga pengar. Vart du köper det du behöver!

* WordPress på er nya domän ska vi installera WP med viktiga plugins, fixa utseendet, konfigurera META-info för SEO m.m.

* Skapa ett tema för sidan och fylla sidorna med innehåll och som google indexerar.

* Skaffa google Analytics och se till så koden skrivs in rätt i wordpress.

* Analytics crash course! Jag visar dig det viktiga med google analytics och visar varför du behöver det.

* Nyckelord, länkar och texter tips som gör ditt innehåll bra och rätt uppdelat.. japp, du måste skriva. Om interna länkar och navigation.

* Pagerank dina drömmars mål är att få pagerank ..och gärna hög, men varför? Jo för det är en bekräftelse på att ditt tålamodsprövande arbete ger resultat. När du får din rank spelar ingen roll, vi koncentrerar oss på jobbet bakom PR.

* Blogcomments eller läran om hur du får inlänkar utan att skapa enorma länkfarmar som de stora SEO företagen gör. Vi lär oss Smartspam och vikten av att göra bloggare glada. We want inlänkar  – NU!

* Mätning och analyser som visar hur många inlänkar som registrerats från vilka sajter och hur dina nyckelord klättrar på google.

* Tjäna penar med google adsense. Grunder i hur det fungerar och hur du jobbar smidigt med WordPress och adSense.

* Affärsstrategi (kommande)

SEO guide | Förberedelser

1. SEO guide | Startkostnader

2. SEO guide | WordPress


Läs mer om Sökmarknadsföring och Sökmotoroptimering
Läs mer om Optimering av webbplatser och Optimera hemsidan för bilder.

Läs mer om Sökmotoroptimering här!

admin
Senaste inläggen av admin (se alla)

Lämna ett svar